divi zivotni

Македонија

Државата со швајцарски пари ќе згрижува повредени и запленети диви животни

А1он
Министерството за животна средина и просторно планирање започна со реализација на активност за „Изработка на студија за изводливост за воспоставување на центар за згрижување на