direktor na agencija za zastita na licni podatoci

Македонија

Трајковски за оставката: Ова нема врска со метлата, одам на друга функција

Кристијан Ландов
Горан Трајковски, кој од 2016 година беше директор на Агенцијата за заштита на личните податоци, поднесе оставка од функцијата непосредно пред најавената метла на премиерот