detska ambasada

Македонија

Меѓаши: Недоволен скрининг на наставници и на учителки во градинките

А1он
По повод новите мерки на Владата и Министерството за здравство во врска со спречување на ширењето на корона вирусот (КОВИД-19) што се однесуваат на целокупното