dejan kostovski

Видео Македонија

(ВИДЕО) Дејан од Ѓорче Петров: „Помогнете ми, ама не како Боки 13“

А1он
Дејан Костовски од Ѓорче Петров вели дека Бојан Јовановски, познат како Боки 13, не го испочитувал ниту договореното за плаќање на сметките за кирија, откако