danocen raj

Свет

„Даночен рај“ кој ги штити милијардите што ги кријат богаташите

А1он
Блумберг Британските Девствени острови (БВИ) се еден од најпопуларните „даночни раеви“, со 400.000 регистрирани компании вредни 1,5 илјади милијарди американски долари, и силно се борат