daniel ivanagic

Македонија

Отпочната е постапка за екстрадиција на хрватскиот државјанин Даниел Иванагиќ

А1он
Министерството за правда на Македонија денеска извести декае отпочната постапка за екстрадиција на хрватскиот државјанин Даниел Иванагиќ од Словенија. „Добиено е известување од Интерпол Скопје