dalnovod

Регион

Рама: По Косово, енергетски се поврзуваме и со Северна Македонија

А1он
Албанскиот премиер Еди Рама најави дека по ставањето во функција на далновод Албанија – Косово на 14-ти овој месец, следен предизвик за албанската Влада е
Регион

Рама: Далноводот Албанија – Косово е историски настан и потврда што значи „Балканскиот Шенген

А1он
Далноводот Албанија – Косово, што денеска е пуштен во употреба, албанскиот премиер Еди Рама го оцени како историски настан кој го продолжува патот чиј крај