dabovic

Македонија

Заврши собраниската расправа за изборот на Дабовиќ Анастасовска за уставен судија

А1он
Изборот на професорката Јадранка Дабовиќ Анастасовска за уставен судија беше главна тема на претпладневната расправа на денешната седница на Собранието на Република Северна Македонија. Владејачкото