dabic

Македонија

Дабиќ: Османи го партизира МНР со конзули и измислени позиции за национални координатори

Орце Костов
Дипломатијата е киднапирана од партиски кадри, а во МНР брзаат да се наполнат дипломатските места пред избори со селективно унапредување на кадри, смета амбасадорот Зоран