cepreganov

Македонија

(ИНТЕРВЈУ) Чепреганов: Бугарија, со негацијата, го потврдува постоењето на македонскиот идентитет и јазик

Габриела Димковиќ-Мишевска
Бугарија е наш сосед, членка на Европската унија и треба да биде наш пријател и поддржувач за влезот во ЕУ, а не да става вето