cena na greenje

Економија

Од ноември ќе важи нова одлука за цената на парното во Скопје

Орце Костов
Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) до крајот на месецов ќе донесе одлука за цената на парното греење во Скопје што ќе важи од следниот месец,