carovska

Македонија

Мила Царовска ја презеде функцијата министер за труд и социјална политика

А1он
Денеска Мила Царовска ја презеде функцијата министер за труд и социјална политика од досегашниот министер Ибрахим Ибрахими при што остварија и кратка средба на која
Македонија

(ВИДЕО) Царовска: Новата Влада ќе воведе семејни работници кои ќе се грижат за семејствата

А1он
Мила Царовска, претседателка на Комисијата за труд и социјална политика на СДСМ денеска оддржа прес-конференција на која што кажа дека новата влада ќе направи измени