bremeni

Македонија

Надминат прагот на загадување во Скопје: Бремените жени, лица постари од 60 години и хронично болните да останат дома

Орце Костов
Министерството за животна средина и просторно планирање денеска информира дека во Скопје е надминат прагот на алармирање на суспендирани честички со големина до 10 микрометри
Свет

Навалица на бремени Русинки во Аргентина

А1он
Аргентинските власти се загрижени поради големиот број бремени Русинки кои неодамна влегле во земјата, така што нивните деца автоматски ќе добијат аргентинско државјанство, што ќе