borba protiv besnilo

Македонија

Ветеринарна комора: Со факти против беснило – сопствениците редовно да ги вакцинираат милениците

А1он
Споделување факти и отфрлање на сите митови или заблуди, е фокусот на годинашната глобална кампања по повод Светскиот ден на борба против беснилото, 28 Септември,