bolnica za detski bolesti

Македонија

Пожар во Болницата за детски болести во Козле, нема повредени

А1он
Запален аспиратор е причина за пожарот во Болницата за детски болести во Козле од кој беше зафатен дел од кровната конструкција. Пожарот е изгаснат и