bodlikava zica

Македонија

(ВИДЕО) Се поставува уште еден ред бодликава жица на границата

А1он
Полицијата попладнето и вечерва поставува уште еден ред бодликава жица пред влезот на територијата на Македонија, за да спречи илегален влез на мигрантите. Ситуацијата е