blaze petrovski

Македонија

Приведени Александар Василевски – Нинџа и Блаже Петровски

А1он
Полицијата денеска ги привела Александар Василевски Нинџа и Блаже Петровски, вработен во Шесттата управа во МВР, а суспендиран поради настаните во Собрание од 27 април.