bitola debata

Економија

(ВИДЕО) Тевдовски: Невработеноста е на најниско ниво, бројот на вработени е зголемен за повеќе од 28 илјади луѓе

А1он
Министерот за финансии на Владата на Република Северна Македонија, Драган Тевдовски денеска пред граѓаните на Битола, во рамки на трибината со нив „Фер општество –