bikini

Македонија

Црна листа на Рамиз Мерко: Забрани шетање по бикини во Струга

Орце Костов
Градоначалникот на општина Струга Рамиз Мерко донел одлука со која се збранува шетање во бикини на јавни места во градот и покажување голотија низ чаршијата.