beverli

Македонија

Грабеж во Стопанска Банка во трговскиот Беверли – влегол маскиран и со пиштол

Грабеж утринава во Стопанска Банка во трговскиот центар Беверли во населбата Капиштец во Скопје. Според информациите во банката влегло маскирано лице кое било вооружено со