barajki ja venera

Култура

Косовско-македонскиот филм „Барајќи ја Венера“ на фестивалот во Ротердам

А1он
Светската премиера на долгометражниот игран филм „Барајќи ја Венера“, кој е косовско-македонска копродукција, ќе се одржи во февруари на Меѓународниот филмски фестивал во Ротердам, селектиран