automotiv grup

Економија

Национални шуми за 712.000 евра ќе купи 20 теренци на лизинг

Орце Костов
Државното претпријатие „ЈП Национални шуми“ на лизинг ќе набави 20 нови теренски возила за потребите на своите вработени, а тоа ќе го чини над 700.000