aukcija

Магазин

На аукција се продаваат 15 скалила од Ајфеловата кула

А1он
Дел од оригиналните скали на Ајфеловата кула, идниот понеделник ќе бидат понудени на лицитација во Париз, соопшти аукциската куќа „Арткуријал“. Петнаесет скалила, високи 3,5 метри