arber isaku

Македонија

Арбр Исаку избран за заменик-претседател на Советот на јавни обвинители

А1он
Обвинителот Арбр Исаку ќе биде заменик претседател на Советот на јавни обвинители во следните две години. Одлуката за избор на заменик-претседател на Советот на јавни