apemm

Македонија

АПЕММ се противи на директната финансиска помош за медиумите, бара строги правила за поделбата на државните пари

А1он
Членките на АПЕММ сметаат дека директна помош на медиумите, без натпревар и без контрола и правила за дистрибуција на финансии, ќе значат дисторзија на пазарот,