angelo georgievski

Македонија

Адвокатот на Анџело: Нема убиство на Денис Тот, предлагаме ослободителна пресуда

Кристијан Ландов
Доказите на Обвинителството се во прилог на одбраната, а произлегува друга фактичка состојба, која не дава можност да судот, обвинетиот Анџело Ѓоргиевски го осуди за