an linde

Македонија

Во Скопје доаѓа шведската министерка за надворешни работи Ан Линде, која претседава со ОБСЕ

А1он
Претседавачката со ОБСЕ, шведската министерка за надворешни работи Ан Линде, денеска и утре е во посета на Северна Македонија. Мисијата на ОБСЕ во Скопје соопшти