amerikanec

Свет

(Видео) Американец погоден од гром имаше голема среќа да се спаси од ударот

А1он
Улични надзорни камери регистриале удар на гром во Американец во градот Спринг, во сојузната држава Тексас. Алекс Кореас ги шетал своите три кучиња кога бил