ali-pasina dzamija

Видео Македонија

(ВИДЕО) Џамтоски: Заев вети дека ќе се стопира изградбата на минарето

Кристијан Ландов
Жолта лента за забранет пристап до Али-пашината џамија и мораторум за градење, им ветил премиерот Зоран Заев на претставниците од граѓанското здружение „Совест“ на денешната