agneza rusi

Македонија

Македонската амбасадорка во Софија повикана на разговор во бугарското МНР поради случајот со Кадриески

А1он
Македонската амбасадорка во Софија Агнеза Руси – Попоска денеска е повикана во бугарското Министерство за надворешни работи на средба со генералната директорка за европски прашања