agencija za razuznavaje

Македонија

Владата го утврди текстот на Предлог-законот за Агенцијата за разузнавање

А1он
Владата вечерва на 24-та седница го утврди текстот на Предлог-законот за Агенцијата за разузнавање.Како што соопшти владината прес-служба, целта на Законот за Агенција за разузнавање