ading

Македонија

Награда за животно дело за генералниот директор на „Адинг“, Благоја Дончев

А1он
Претседателот на Управен одбор и генерален директор на „Адинг“, Благоја Дончев, е добитник на наградата за животно дело во Средна и Југоисточна Европа, „Креатори на