1 milijarda evra

Видео Македонија

(ВИДЕО) Шекеринска од Кичево: Ќе ја намалуваме невработеноста до едноцифрена вредност

А1он
На 15 јули изборот е едноставен, изборот е помеѓу повисоки плати за сите или богатење на неколкумина околу Груевски, порача од Кичево Радмила Шекеринска. На