Прекин на сообраќајот на автопат Миладиновци – Штип поради штрајк кај клучката Три Чешми

Од:

Поради штрајк кај клучката Три Чешми, сообраќајот на автопатот Миладиновци – Штип е во прекин за сите видови возила, информира АМСМ.

Возилата се пренасочуваат по регионалниот пат.

Би можело да ве интересира

На Табановце се чека 40 минути

Ана Ололовска

Сообраќајот се одвива непречено, по суви коловози

Ана Ололовска

Поради зголемена фреквенција на возила на Табановце времето на чекање за влез во државата е околу 30 минути

Ана Ололовска

На ГП Табановце времето на чекање за влез во државата е околу 30 минути

Ана Ололовска

На ГП „Богородица“ и „Табановце“ се чека од 30 до 45 миниути

Ана Ололовска

На Богородица и Табановце задржувањето за влез и излез е до 45 минути со можност за зголемување во наредните часови

Ана Ололовска