На делницата Пресека – село Врбјани утре прекин во сообраќајот поради минирање

Од:

На патниот правец А2 Кичево – Охрид, на делницата Пресека – село Врбјани, сообраќајот ќе биде во прекин 15 – 20 минути меѓу 12:00 и 15:00 часот.

Како што соопшти ЈП „Македонија пат“, причина за прекинот е изведување градежни работи (минирање).

Би можело да ве интересира

На Табановце за влез во државата се чека околу 40 минути

Ана Ололовска

На Табановце се чека 40 минути

Ана Ололовска

Сообраќајот се одвива непречено, по суви коловози

Ана Ололовска

Поради зголемена фреквенција на возила на Табановце времето на чекање за влез во државата е околу 30 минути

Ана Ололовска

На ГП Табановце времето на чекање за влез во државата е околу 30 минути

Ана Ололовска

На ГП „Богородица“ и „Табановце“ се чека од 30 до 45 миниути

Ана Ололовска