Јом Кипур 9 октомври (среда) неработен за припадниците на еврејската заедница

Од:

Првиот ден на Јом Кипур 9 октомври (среда) е неработен ден за граѓаните припадници на еврејската заедница во Република Северна Македонија.

Министерството за труд и социјална политика на граѓаните припадници на еврејската заедница им го честита Јом Кипур.

Би можело да ве интересира

Патувачка изложба „Патот на Сефардите“ во Велес

Исламска држава апелира на своите борци да напаѓаат Евреи

Драган Поповски

Холандскиот премиер се извини на евреите

А1он

Свети Сава (понеделник) неработен ден за граѓаните од српската заедница

Ана Ололовска

Бадник, 6 јануари, неработен за граѓаните од православна вероисповед

Ана Ололовска

Во 2020-та шест продолжени викенди за сите граѓани

Ана Ололовска