Гордана Дувњак нов портпарол на Судски совет

Од:

Гордана Дувњак е нов портпарол на Судскиот совет на Република Северна Македонија.

-За потребите и работењето на Судскиот совет на Република Северна Македонија во делот на транспарентноста е ангажирана Гордана Дувњак – дипломиран новинар, со долгогодишно работно искуство во областа на правосудниот сектор, се наведува во денешното соопштение објавено на веб-страната на Судски совет.

Би можело да ве интересира

Судскиот совет констатираше пензија на две судијки

Судскиот совет и Советот на ЈО потпишаа меморандум за соработка

Оценската мисија за Судскиот совет неделава завршува со мониторингот

А1он

Протест на вработените во судска администрација, поддршка добија од претседателот на Судскиот совет

Предраг Петровиќ

Јавниот обвинител бара детални информации од Судски совет за извештајот за Кривичен суд

Судски предмети се чувале во подруми: Надзорот откри пропусти на Судскиот совет

Орце Костов