Видео Македонија СКЕН

Скен: Дали ќе ви се зголеми сметката за струја – што дома најмногу ви троши

Анита Петровска Рајковиќ
Од 1 јули освен нова цена на струјата, ќе има и нов начин на тарифирање. Дали е тоа уште една финта да ни ги зголемат