zkf

Македонија

Отворен повик за апликации од потенцијални субјекти со директен пристап до Зелениот климатски фонд

А1он
Владата објави Повик до сите јавни институции, приватни компании и граѓански организации во земјата заинтересирани да бидат акредитирани за директен пристап до и спроведување на