zemjodelec

Економија

МЗШВ: Од 2017 година до денес 838 млади земјоделци добиле финансиска поддршка за мерката – Млад земјоделец

А1он
Младите земјоделци се во фокусот на сите мерки, програми и политики, кои изминативе години ги креира Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство. Преку Програмата за