zdravstveni domovi

Македонија

Манолева: Пунктовите во здравствените домови работат со продолжено работно време

А1он
Дадени се препораки од страна на Комисијата за заразни болести пред се за можност да се имунизираат оние дечиња коишто во редовниот календар на вакцинација