zalba

Македонија

Апелација ја отфрли жалбата, Спиро Ристовски останува во притвор

А1он
Поранешниот министер за образование Спиро Ристовски останува во притвор откако Апелацискиот суд ја отфрли неговата жалба и го потврди решението на Кривичниот суд за продолжување