zadolzuvanje

Македонија

(ВИДЕО) Наумов: Ставрески не задолжува по 6 милиони евра дневно

А1он
Министерството за финансии на јавноста вчера и го испорача најновиот фалсификат произведен од двоецот Ставрески и Груевски. Зоран Ставрески тврди дека долгот на централната влада