vrabotuvanja

Економија

Груевски: Нововработените лица се избрани со директно компјутерско рангирање, а не по лотариски систем

А1он
Премиерот Никола Груевски прецизира дека 1.600-те лица од социјално ранливи категории кои ќе бидат вработени во државните институции и органи согласно огласот за вработување лица од социјално ранливи