vozduh

Македонија

Не ни треба евакуација на населението, туку чист воздух!

А1он
Министерот за животна средина и просторно планирање конечно се разбуди од хибернацијата и проговори околу аерозагадувањето во повеќе детали, сметаат граѓанските здруженија и иницијативи, организатори
Македонија

(ВИДЕО) Мерима Кондов: Четворица дневно умираат поради огромното загадување

А1он
Четири лица дневно го губат својот живот на сметка на енормното загадување, а надлежните упорно не игнорираат, вели Мерима Кондов од иницијативата „Стоп за смрдеата