vooruzeno lice

Свет

Вооружено лице забарикадирано во хотел во Франција, хотелот евакуиран

А1он
Вооружен маж, војник кој не сакал да се приклучи на неговиот баталјон е забарикадиран во неговата хотелска соба. Се водат преговори за негово предавање, а