voin na konj

Македонија

Ќе се засилуваат инспекциите и надзорот на спомениците на плоштад

Засилени инспекции и контроли на спомениците, најавуваат од Град Скопје по демолирањето на ознаките и таблите поставени вчера на мермерните фонтани со скулптурите на Александар