vilma trajkovska

Македонија

Доделени 20 стипендии „Борис Трајковски“ за академската 2021/2022 година

А1он
Претседателот на државата Стево Пендаровски денеска ги додели стипендиите „Борис Трајковски“ за академската 2021/2022 година, за студии од втор циклус за Паневропската извршна МБА-програма на