viber

Македонија

На „Вибер“ отворена група за граѓаните, за информации за коронавирусот

А1он
Од денеска во функција е ставена група на „Вибер“ каде што граѓаните ќе можат да добиваат информации за коронавирусот. „За точно и навремено информирање на
Магазин

Апликацијата „Viber“ додаде уште една опција за корисниците

А1он
Една од водечките апликации за комуникација која има преку милијарда корисници во целиот свет додава нова опција која ќе им помогне на корисниците. „Мои забелешки“
Магазин

„Вибер комјунити“ – нова функција за создавање групни разговори во популарната апликација

А1он
Во последните неколку години, „Вибер“ стана една од најпосакуваните комуникациски платформи за сопствениците на паметни телефони. Речиси 1 милијарда луѓе во моментов ја користат мобилната