Vesna Stoimenovska

Македонија

Коалиција за промени и правда: Одговорност за Сончев Град

А1он
Павле Трајанов, носител на кандидатската листа за пратеници од првата изборна единица, од Водно, најави дека ќе бара одговорност на поранешниот премиер Никола Груевски, кој